-9%
Яблопект № 16 Антиоксидантний (20 шт)

Яблопект № 16 Антиоксидантний (20 шт)

Короткий опис: Яблопект «АНТІОКСИДАНТНИЙ» Форма випуску: таблетки шипучі. Дієтична добавка до раціону харчування Яблопект «АНТІОКСИДАНТНИЙ» - комплексний фітопрепарат, що активізу... Подробнее
Вага: 50г
114.00 грн. 104.00 грн.
Доставим оперативно
Любой вариант оплаты
Гибкая система скидок!

Яблопект «АНТІОКСИДАНТНИЙ»

Форма випуску: таблетки шипучі.

Дієтична добавка до раціону харчування


Яблопект «АНТІОКСИДАНТНИЙ» - комплексний фітопрепарат, що активізує захисну, детоксикаційну функції організму, осуществялется антиоксидантний захист, відновлює мікрофлору кишечника. Пов`язує і висновок з організму токсини різного походження, в т.ч. з`єднання і іони важких металів, радіонукліди, патологічні імунні комплекси. Заповнює дефіцит життєво необхідних організму мікро- і макроелементів. Сприяє відновленню цілісності клітинних і тканинних структур організму, пошкоджених впливом токсичних речовин.

Склад: натуральний яблучний пектиновмісні продукт, сухі екстракти лікарських трав: шипшина, кропива, м`ята, ехінацея, екстракт стевії., додаткові інгредієнти.

Рекомендований до вживання в якості дієтичної добавки загальнозміцнюючий дії, позитивно впливає на стан судинної системи, сприяє уповільненню окислювальних процесів, виведенню з організму людини ендо- та екзотоксинів, радіонуклідів.

Пектинова композиція - відноситься до пектиновим речовин, фізіологічно близьким організму полісахаридів, які грають роль санітарів, виводячи токсини основного характеру. Регулює окислювально-відновні процеси, здійснюючи антиоксидантний захист; стимулює фагоцитарну активність, поліпшуючи імунітет; відновлює Аутофлора (сукупність мікроорганізмів, присутніх в організмі певної особи) кишечника. Маючи високі адсорбційні властивості і здатністю активізувати детоксикаційну функцію печінки, знижує накопичення в організмі будь-яких токсичних речовин (іони свинцю, стронцію, ртуті та інших важких металів, радіоактивні речовини, середньомолекулярні пептиди). Пектинова композиція має загальнозміцнювальну дію; покращує засвоєння кальцію, засвоєння вітамінів А, групи В, продукування біотину, а також активізує неспецифічну імунологічну реактивність, клітинні і гуморальні механізми, відповідальні за антимікробну і антитоксичну захист; потенціює дії біологічно активних речовин лікарських рослин; підвищує неспецифічну опірність організму до несприятливих впливів зовнішнього і внутрішнього середовища. Збільшує зростання фагоцитарних клітин і їх поглинальну здатність, підвищує фагоцитарну активність лізоциму в крові і шлунковому соку, пригнічує стійкість деяких вірусів, в результаті активізується опірність до інфекційних захворювань.

Шипшина - містять цукру (близько 18%), пектинові речовини (3,7%), дубильні речовини (до 4,5%), лимонну кислоту (близько 2%), яблучну кислоту і інші органічні кислоти, вітамін С (в середньому 2 3%, або 2000-3000 мг%), каротин (12-18 мг%), вітаміни Вг (близько 0,03 мг%), К (до 40 біологічних одиниць), Р (цитрин), флавоноловий глюкозиди кемпферол і кверцетин, пігменти лікопін і рубиксантин. Надає протицинготний, противосклеротическое і жовчогінну дію, підвищує окислювально-відновні процеси в організмі, стимулює роботу імунної системи організму його опірність до інфекцій і шкідливому впливу факторів зовнішнього середовища, зменшує проникність і крихкість кровоносних капілярів.

Кропива - містить мурашину, пантотенову, галлусовую кислоти, глюкозид уртицин, камедь, дубильні і білкові речовини, мінеральні солі, залізо, вітамін С (150-200 мг%), різні каротиноїди (до 50 мг%), вітамін К (до 400 біологічних одиниць в 1 г), вітаміни групи в, протопорфирин, копропорфірін, ситостерин, гістамін, хлорофіл (2-5%) і фітонциди. Має сечогінну, слабким проносним, відхаркувальну, протисудомну, протизапальну, антисептичну, знеболюючу, «кровоочисним», кровоспинну і ранозагоювальну дію, посилює діяльність травних залоз і виділення молока у годуючих жінок. Кропива збільшує відсоток гемоглобіну і кількість еритроцитів у крові. Кропиву використовують для лікування анемії, різних кровотеч, хвороб нирок, печінки, жовчного і сечового міхура, геморою, туберкульозу, порушень обміну речовин, а також в якості профілактики гіпо- та авітамінозів.

М`ята - містить ефірне масло (2,5-4,5%) ізовалеріанової і оцтової кислот, аскорбінову кислоту, рутин, каротин. Має заспокійливі, спазмолітичні, жовчогінні, антисептичними і болезаспокійливими властивостями, а також надає рефлекторний коронаророзширювальний дію. М`ята володіє заспокійливим, жовчогінну, знеболюючу, антисептичну та судинорозширювальну дію, входить до складу багатьох медичних препаратів: м`ятних крапель від нудоти, протиспазматичний стимулюють апетит і активізують секрецію травних залоз коштів.

Ехінацея (трава) - імуномодулятор рослинного походження, містить полісахариди, смоли, слизу і дубильні речовини, ефірні (0.15-0.50%) і рослинні (близько 1.4%) масла, органічні кислоти, флавоноїди, оксикоричні кислоти (цікоріевая, феруловая, кумаровая , кавова), сапоніни, поліаміни, ехінацін (амід поліненасиченої кислоти), ехінолон (ненасичений кетоспірт), ехінакозід (глікозид, що містить кавову кислоту і пирокатехин), фітостерини, пальмітинова, лінолева, ціротіновая кислоти, ферменти, вітаміни і мінеральні речовини (залізо, алюміній, магній, калій і інші). Має болезаспокійливу, антисептичну, імуностімулірующім, мембраностабілізуючу дію.

Стевія (Stevia Rebaudiana Bertoni) - володіє широким спектром лікувально-профілактичних властивостей. Стевія балансує роботу всіх систем організму: стабілізує артеріальний тиск, знижує рівень холестерину в крові, нормалізує обмін речовин, стимулює роботу органів травлення. Листя стевії містять дітерпеновие глікозиди (від 5%до 15%), клітковину, пектинові речовини, рослинні ліпіди, полісахариди, вітаміни (С, А, Е, Р), мікроелементи (калій, магній, цинк, залізо, кальцій) і ефірні масла . Стевія має антимікробну і протигрибкову дію, сприяє виведенню продуктів обміну, шлаків, солей важких металів з організму, надає тонізуючу дію, відновлює сили людини після нервового і фізичного виснаження, забезпечує організм життєвою силою і енергією, сповільнює процес старіння, є засобом профілактики. Стевія є незамінним засобом для хворих на цукровий діабет II типу - стевіозид стимулює секрецію інсуліну; для людей, що страждають серцево - судинними захворюваннями. Стевиозид не робить цукрознижуючої ефекту у здорових людей. Стевія застосовується при захворюваннях печінки і жовчовивідних шляхів (дискінезії, холецистити, холангіти); захворюваннях підшлункової залози (панкреатит, диспанкреатизм); атеросклерозі, алиментарном ожирінні; зниженому імунітеті; захворюваннях шлунково-кишкового тракту (гастрити, гастродуоденіти, дисбактеріоз); порушеному кислотно-лужний баланс в організмі (алкалоз, ацидоз); гіпертонічної хвороби; захворюваннях крові різного генезу; порушеннях функції нервової системи (неврози, депресії, синдром хронічної втоми).

Додаткові інгредієнти (сода питна і лимонна кислота), вступаючи в реакцію, перетворять таблетку з твердого в рідкий стан. Отриманий розчин починає засвоюватися відразу після прийому - в порожнині рота, збільшується швидкість засвоєння і хімізму біологічно активних речовин на всьому шляху їхнього проходження по травній системі.

Рекомендується застосовувати в лікувально-профілактичних цілях при:

• захворюваннях кровоносних судин;

• ослабленому імунітеті;

• проведенні лікувально-профілактичних заходів щодо загальної детоксикації організму, виведення з організму сполук та іонів важких металів і радіонуклідів.

Для профілактики: профілактики професійних захворювань у робітників промислових підприємств з шкідливими умовами праці.

Дозування і спосіб застосування:

Дорослим по 1 таблетці три рази на день, попередньо розчинивши в 150мл теплої кип`яченої води. Тривалість прийому - 4 тижні. Повторювати 2-3 рази в рік.

Попередження: дітям до 14 років, вагітним і годуючим груддю жінкам за рекомендацією лікаря. Можлива індивідуальна непереносимість компонентів.

Без ГМО.

Не є лікарським засобом.

Взаємодії з іншими ліками: сумісний з лікарськими засобами.

Побічні дії: не виявлені.

Поживна цінність: г/100 г продукту: Білки -0 г; вуглеводи - 89,0 г; жири -0 г.

Інформація про калорійність: ккал/100г: 356.

Форма випуску: 20 таблеток по 3,0г.

Термін придатності продукту: 24 місяці.

затверджено МОЗ України. Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-04/79486 від 10.02.12 р.

Консультації по телефону +38(097)861-08-83

www.biolika.pp.ua

Ваш відгук Увага: HTML не підтримується!
Ваше ім’я:
Рейтинг
Продовжити

Популярные Запросы

Экстракт комплекс-биол (100 мл)
Крем-бальзам для губ (10 мл)
Крем-бальзам от трещин на стопах и пятках (10 мл)
Крем-бальзам кровоостанавливающий (10 мл)
Грация-биол (90 шт)
Грудной сироп (250 мл)