Імуно-біол (90 шт)
Короткий опис
- Наличие: В наличии
- Модель: 435
- Вес: 50.00
- Артикул: 435
Імуно-біол »
Форма випуску: таблетки.
Дієтична добавка до раціону харчування.
«Імуно-біол» - комплексний фітопрепарат, який має загальнозміцнювальну, протимікробну, протизапальну, антиоксидантну дію ; підвищує загальну опірність організму; активізує окислювально-відновлювальні процеси; нейтралізує вплив на організм неблагопріятіних умов і радіації; тонізує діяльність ЦНС; активізує імунітет і захисні сили; знижує сенсибілізацію організму.
Склад: листя ожини, плоди шипшини, листя вишні, листя чорної смородини, стулки квасолі, плоди лимона, трава гречки.
Імунна система одна з найскладніших в організмі людини, вона захищає наш організм від впливу різних чужорідних агентів - мікробних, вірусних, паразитарних, рослинних і тваринних, також знищує власні тканини і клітини організму, які зазнали патологічних змін. Впливає на інфекційні, запальні, алергічні, аутоімунні та інші процеси. Нормально функціонуюча імунна система забезпечує організму людини високий рівень захисту, а її розлади є причиною ряду захворювань. В даний час розробки та вивчення специфічних засобів, що стимулюють імунні реакції, надають дуже великого значення.
«Імуно-біол» відноситься до класу природних фітопрепаратів, здатних впливати на функціонування, як всієї імунної системи, так і окремих її ланок і внаслідок цього змінювати силу, характер і спрямованість імунних реакцій організму.
Ягоди чорної смородини містять до 16%цукрів і сахарози, жирне масло, пігменти ціанідин і дельфінідіна, близько 4%органічних кислот, пектини (0,2-0,8%), вітаміни: С (120-400 мг %), К, Р, каротин, вітаміни групи В і мінеральні солі (бор, йод). Вони мають сечогінну, потогінну, в`яжучим і тонізуючим властивостями. Використовують їх як допоміжний засіб при ревматизмі, подагрі, артритах, гастриті, склерозі судин, при атеросклерозі, уролитиазе, діареях, мігрені, застуді, ангіні і при тонзиліті; при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, гломерулонефриті, порушеннях ритму серцевої діяльності, при кардіоневрозах, простудних та інфекційних захворюваннях.
Листя вишні містять лимонну кислоту, дубильні речовини, кверцетин, кумарин, камедін і амигдалин, кора - дубильні речовини, лимонну кислоту, глікозиди (фускофлобафен, руброфлобафен), барвники, плоди - антоціани, цукру, дубильні, пектинові і фарбувальні речовини, аскорбінову кислоту, вітаміни В, РР , фолієву кислоту, інозит, понад 10 органічних кислот, сполуки міді і заліза, в іонної формі - сполуки калію, магнію і т.п. Вміщені речовини підсилюють дію всіх компонентів фітопрепарату.
Стулки квасолі містять бетаїн, аргінін, лізин, триптофан, тирозин, лейцин, аспарагін, холін , геміцелюлоза (45-50%) і макро- і мікроелементи (кремній, мідь, кобальт, нікель). У стиглих насінні міститься білок (20-30%), вуглеводи (50-60%), жири (до 3,6%), клітковина, вітаміни групи В, аскорбінова кислота, калій, фосфор, мідь, цинк і т.п. Мають дермотоніческім, сечогінну, антибіотичним і гіпоглікемічних дією. Використовуються для лікування хронічних дерматозів, гіпертонії, ревматизму, запалень нирок, легких форм цукрового діабету і набряків, викликаних захворюваннями нирок.
У м`якоті плодів лимона міститься лимонна кислота (6-8%), цукру (до 3,5%), аскорбінова кислота (до 90 мг%), вітаміни А, В1, і В2, флавоноїди, похідні кумарину, сесквітерпени, пектини, солі калію і міді та інші речовини. Шкірка плодів містить ефірну олію (до 0,6%) і флавоноїди. Лікувальні властивості лимона обумовлені вмістом в них значної кількості вітамінів. Лимони вживають при гіповітамінозі С і В, гарячкових станах, порушенні мінерального обміну, сечокам`яної хвороби, подагрі і ревматизмі.
Листя ожини містять дубильні речовини (до 14%), флавоноїди, інозитол, аскорбінова кислота, органічні кислоти (цитринові, ізоцітріновая), слизові речовини і ефірне масло (сліди). Володіють терпкими, протизапальними, бактерицидними, потогінний, сечогінними, седативними, гіпоглікміческімі властивостями, мають противірусну активність.
Плоди шипшини містять велику кількість вітамінів , особливо вітаміну C і вітамінів P і K, флавоноїди, каротиноїди, дубильні речовини, пектини. Плоди шипшини мають фітонцидні і потужну бактерицидну властивостями. Крім полівітамінних властивостей, мають жовчогінну, протизапальну, що регулює діяльність шлунково-кишкового тракту, а також сечогінну властивостями.
Трава гречки містить до 20 %білків з високим вмістом лізину і триптофану, крохмаль (до 80%), цукор (0,3-0,5%), органічні кислоти (яблучна, лимонна та інші), вітаміни (В1, В2, РР і Р), макро - і мікроелементи (залізо, кальцій, фосфор, мідь, цинк, бор, йод, нікель, і кобальт). У траві гречки міститься багато (1,9-2,5%) рутина. Застосовується при шлунково-кишкових захворюваннях, недокрів`ї, розладах нервової системи, захворюваннях нирок, для профілактики і лікування гіпо- та авітамінозу Р, при захворюваннях, які супроводжуються порушеннями проникності судин (геморагічні діатези, капіляротоксикози, крововиливи в сітківку ока, гіпертонічна і променева хвороби, гломерулонефрит, ревматизм, септичний ендокардит тощо.).
Рекомендується застосовувати в лікувально профілактичних цілях при:
• простудних захворювання (грип, ГРЗ, ГРВІ);
• алергічних проявах на тлі зниження імунітету;
• розумовому і фізичному переутомлпеніі;
• відновлювальних програмах після тривалих хвороб і перенесених операцій
Для:
• підвищення імунітету і загальної резистентності організму;
• нейтралізації несприятливого впливу навколишнього середовища;
• підвищення імунітету на тлі цукрового діабету, глистових і бактеріальних інвазій.
Дозування і спосіб застосування:
Дорослим по 2 таблетки 3 рази на день за 30 хвилин до прийому їжі, запити 100 мл рідини.
Курс застосування 8-12 тижнів. При необхідності - повторити курс через 2-3 тижні.
Попередження: дітям до 14 років, вагітним і годуючим груддю жінкам за рекомендацією лікаря. Можлива індивідуальна непереносимість компонентів.
Без ГМО.
Не є лікарським засобом.
Взаємодії з іншими ліками: сумісний з лікарськими засобами.
Поживна цінність: г/100 г продукту: білки - 5,0 г, вуглеводи - 14,89 г, жири - 0,94 м
Інформація про калорійність: ккал/100 г: 72.
Форма випуску: 90 таблеток по 0.4 м
Термін придатності продукту: 24 місяці
Розроблено спільно з Національним фармацевтичним університетом (Україна, Харків).
Затверджено МОЗ України. Висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-06/51945 від 20.05..2011г. №05.03.02-06/3839 від 16.02.2016г.
ТУ У 15.8-32133306-002: 2011
Консультації по телефону: +38(097)861-08-83
www.biolika.pp.ua
До 2010 року, розроблені «Біолікою» рецептури фітопродукції, втілювалися в життя на виробничих потужностях підприємств-партнерів.
Восени 2010, відповідаючи на запити споживачів, «Біоліка», спільно з науковцями Національного фармацевтичного університету, приступила до розробки продукції нової серії «Рідна природа». З метою забезпечення високої якості при випуску нової продукції - було прийнято рішення про створення власного виробництва.
Навесні 2011 року на території Харківської фармацевтичної фабрики створена лінія виробництва фітопродукції - таблеток і клітковини .
Восени 2011 року закінчено монтаж обладнання нової виробничої площадки (смт. Подвірки Харківської області), отримані всі необхідні дозвільні документи. «Біоліка» створила виробничі потужності повного циклу: від подрібнення вхідної сировини до упаковки готової продукції.