Серце - це один з найважливіших органів нашого організму і справжнє диво природи! Тільки протягом доби серце скорочується близько ста тисяч разів, щоб перекачати майже сім тисяч літрів крові. Зазвичай в літній період пацієнти з гіпертонією або серцевими захворюваннями погано почувають себе в спекотні дні. У спеку і в період нестабільного температурного режиму кількість проблем з серцем збільшується. З серцево-судинних захворювань найчастіше загострюються гіпертонія і гіпотонія, стенокардія, ішемічна хвороба серця.
Що робити, щоб уникнути проблем?

-Зменшити споживання кухонної солі до 5 г / добу. Скоротити вживання продуктів, що містять «приховану» сіль: копчені та варені ковбасні вироби, хліб. Дослідження вчених показали, що, якщо обмежити вживання солі, ризик інфаркту міокарда та інших серцевих катастроф може знизитися на 25%. Також стежте за харчуванням - уникайте «важкої» їжі, зокрема жирних і смажених страв, гострих спецій. Дуже корисно збільшити вживання продуктів, що містять калій і магній - УРБЕЧ, екстракт і таблетки «Кардіо-біол». Разом з тим додайте в раціон більше риби, або «Омега-3» (джерело омега-3 жирних кислот, необхідних судинах). Концентрат «Вин Віта» - потужний антиоксидант, містить кверцетин, біофлавоноїди, рутин, які є найсильнішою профілактикою захворювань серця і судин. Побалуйте себе природними вітамінами!

- Вживати достатню кількість води за день, тому що нестача рідини в організмі збільшує згортання крові. Занадто густа кров блокує кровоносні судини, а це може привести до недостатнього надходження крові до серцевого м'яза. Відмінно розріджують кров екстракт «Каштана», «Клюкви», таб. «Антіварікоз», «Омега-3».

- Знижувати надлишкову вагу. Надмірна вага підвищує ризик розвитку ІХС та інших захворювань, пов'язаних з атеросклерозом. Вживайте клітковини, «Овесан», таб.і екстракт «Грація- біол», фіточай «Граціозний», «Що очищає».

- Контролювати показники ліпідного обміну. Почистити судини і поліпшити кровообіг допоможуть - екстракт «Часника» і таб. «Солодка», таб. «Капіляр-біол» і екстракт «Гінкго-білоба», рослинні харчові  олії.

- Намагайтеся менше нервувати, а також дозувати емоційну і розумову навантаження щодо свого самопочуття. Заспокоїти нервову систему допоможуть - таб. "Релакс-біол", "Лецитин», екстракт "Антісресс-біол", фіточай "Рівновага".

- Контролювати тиск. Підтримувати рівень артеріального тиску не вище 140/90 мм рт. ст. допоможуть: таб. «Гіпернорм-біол», «Шоломниця байкальська», «Тоно-біол», «Антіспазм- біол». При гіпотонії ефективні екстракт «Елеутерокока» і таб. «Оксі-біол».

- Збільшити фізичну активність. Не менш 150 хвилин в тиждень середньої аеробної (ходьба, плавання, велосипед) фізичної активності (по 30 хвилин в день 5 разів на тиждень) або 75 хвилин в тиждень інтенсивної фізичної активності або комбінація.

Стан наших сусідів тісно пов'язане з зорової функцією. Наша оптична система постійно вимагає надходження поживних речовин. Крім поживних речовин для 100% зору потрібні хороші судини, які підтримують мікроциркуляцію в сітківці ока, сприяють гарному кровопостачанню і харчуванню органів зору. Особливо актуальним є питання харчування при підвищених зорових навантаженнях, очних патологіях. Зниження гостроти зору стосується навіть наших дітей, які багато часу проводять за комп'ютером і різними гаджетами. Саме тому, дотація органів зору біоактивними речовинами життєво необхідна. Таблетований комплекс «Офта-біол», екстракт «Чорниця», «Кропива», «Омега-3», УРБЕЧ допоможуть вам в цьому.

Профілактичний прийом препаратів - це найкращий спосіб зберегти здоров'я серця і зорові функції на висоті, зменшити ризик судинних катастроф і зниження гостроти зору, уповільнити дегенеративні процеси, які призводять до порушень і розвитку вікових захворювань і проблем.